Ondertiteling voor SBS Broadcasting

SBS Broadcasting B.V. is een full media bedrijf met tv-zenders Net5, SBS6 en Veronica. Daarnaast maakt Veronica Uitgeverij onderdeel uit van SBS, dit is de uitgever van Veronica Magazine en Totaal TV. Verder heeft SBS een eigen productiemaatschappij, SBS Productions B.V.

Voor de diverse wegen waarop de SBS beelden de kijker bereiken dient de ondertiteling (open – en closed captioning) in verschillende formaten beschikbaar te zijn. Vast in beeld, maar ook als bitmap of tekst record voor set-top boxen. Tevens dient live ondertiteling tot de mogelijkheden te behoren.

Geboden oplossing

Burst Video leverde met Softel Swift de gehele ondertitel infrastructuur voor de zenders SBS6, NET5, Veronica en SBS9. Softel heeft naast 50 jaar ervaring in teletekst aparatuur ook een uitstekende staat van dienst op het gebied van ondertiteling. De geboden totaaloplossing bestaat uit zowel hardware als software.

Meerwaarde

Naast de efficiënte workflow en time-saving features heeft Softel Swift uitgebreide koppelingsmogelijkheden aan zowel leveranciers van ondertitelbestanden als automatisering software. Swift is een snel toepasbare oplossing waarvoor weinig tot geen klant specifieke aanpassingen nodig zijn hetgeen garant staat voor een snelle ingebruikname.
neem contact op
Terug