Mobiele regieset Corrino

TomorrowWorld is de Amerikaanse editie van ID&T’s Tomorrowland, ’s werelds populairste dance festival dat jaarlijks in België gehouden wordt. In Atlanta draaien meer dan 300(!) DJ’s verdeeld over 7 podia in 3 dagen hun sets. In 2014 werden 160.000 bezoekers verwelkomd uit 75 landen, meer dan een miljoen mensen keken live mee via Youtube.

Corrino Media Group is met vestigingen in Amsterdam en Los Angeles een wereldspeler op het gebied van unieke cross-mediale concepten en verantwoordelijk voor de videoregistratie van dit evenement. Dit betekent live produceren in een hectische omgeving onder technisch zware omstandigheden.

Geboden oplossing

Burst Video ontwikkelde in opdracht van Corrino een regieset op maat. De zeer compleet uitgeruste mobiele set is onder andere voorzien van een Broadcastpix Granite 5000 video switcher met eigen multiviewer, karakter generator, dual clip store, still store, logo store en animation store.

Daarnaast bestaat de set uit een uitgebreid intercom systeem en 10 fiber basestations voor de binnenkomende camerafeeds. Om de lange afstanden te kunnen overbruggen en mobiliteit te waarborgen (gewicht) is gebruik gemaakt van Telecast Copperhead cameramodules die de verschillende signalen bundelen en over glasvezel van en naar de regieset transporteren.

Meerwaarde

De mobiele regieset stelt Corrino instaat gemakkelijk en snel een kwalitatief hoogstaande productie neer te zetten ongeacht de locatie. Het geleverde maatwerk garandeert een set die zonder compromissen aansluit op de eisen en wensen van de klant.

neem contact op
Terug